PISTOLUL SMARTPHONE – Acest pistol care arată ca un smartphone ar trebui să te îngrijoreze

Într-o lume măcinată de atacuri teroriste și copii de liceu care își masacrează colegii cu armele părinților, ultimul lucru de care am avea nevoie ar fi un pistol incredibil de ușor de ascuns. Totuși, o companie tocmai l-a creat. 
O companie din Minnesota numită Ideal Conceal a creat un pistol care poate fi făcut să arate ca un smartphone cu carcasă. Arma celor de la Ideal are două țevi care se pliază în mâner, transformându-se instant în ceea ce pare un telefon.
O companie din Statele Unite ale Americii, denumită Ideal Conceal, a creat un pistol care poate fi făcut să arate ca un smartphone.
Arma are două ţevi care se pliază în mâner, transformându-se instant în ceea ce pare un telefon. Pistolul foloseşte gloanţe de calibrul 380 şi are şi un clips care permite purtarea lui, sub formă pliată, la curea. Pe site-ul companiei scrie că: ”idea pentru Ideal Conceal vine de la cererea constantă a oamenilor care vor să aibă un pistol la ei în fiecare zi, într-un mod facil. De la mamele de suburbie şi pâna la profesionişti din toate domeniile, acest tip de armă dă oricui opţiunea de a nu fi o victimă”.
sursa: playtech.ro/