Plocon de la polițiști pentru Corpul de Control al IGPR ?

Șpaga s-ar fi dat într-o benzinărie din zona Hațeg, iar polițiștii care ne-au sesizat aceste aspecte deosebit de grave spun că o Dacia Duster, de culoare albă, în care se aflau inspectori din cadrul IGPR a fost burdușită cu diverse bunuri ilicite, de la virșli și până la țuică, dar și alte ”atenții”. Cei care s-au ocupat de plocon ar fi tot polițiști la Serviciul Ordine Publică din cadrul IPJ Hunedoara. Aceștia au dat ”atenția” pentru a ieși bine la controlul derulat de Corpul de Control al IGPR la IPJ Hunedoara. Șeful Poliției Române a trimis inspecția în județul Hunedoara, în urma unei sesizări făcute de un polițist.
Acesta susținea că este o posibilă victimă a unei răzbunări din partea conducerii IPJ Hunedoara. Ținem să facem precizarea că întreaga convorbire telefonică prin care am fost sesizați de aceste aspecte grave, de polițiști din cadrul IPJ Hunedoara, în care există suspiciunea de dare și primire de mită, a fost transmisă și instituțiilor statului, respectiv DGA și DNA. O eventuală reacție a MAI,IGPR și IPJ Hunedoara va fi publicată imediat cum va sosi pe adresa redacției.
UPDATE
Avem și o primă reacție de la reprezentanții IPJ HUNEDOARA, care potrivit verificăriilor pe care susțin că le-au făcut, ne transmit că aspectele semnalate în material nu se confirmă.
Interesant este faptul că cei de la IPJ-Hunedoara au luat decizia de a verifica o posibilă infracțiune de corupție , deși în mod legal și normal aceștia ar fi trebuit de urgență să anunțe DGA-ul și DNA-ul,instituții care sunt abilitate să verifice astfel de situații.
Rămâne de văzut ce vor răspunde reprezentații MAI, IGPR ,DGA și DNA ?!

UPDATE
Șeful Poliției Române, domnul chestor principal de poliție Bogdan Despescu a sesizat atât Directia Generala Anti-Corupție cât si Direcția Națională Anti-Corupție pentru a efectua verificări cu privire la acest caz.
Știre în curs de actualizare