Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Polițist amenințat cu cuțitul

  PUBLICAT ÎN

  Ultrajul a avut loc în incinta unei unități spitalicești din Orăștie, iar recidivistul s-a folosit inițial de un bolovan pentru a-l amenința pe ofițerul de poliție. Cum efectul n-a fost cel scontat, recidivistul a scos un cuțit și a amenințat că-l omoară pe polițist. Individul a fost acuzat de ultraj și era cât pe ce să scape de acuzații.

  ”În prezenta cauză, judecătorul de cameră preliminară reţine că inculpatul însuşi a recunoscut că obişnuia să poarte la el un cuţit ca armă de apărare iar la termenul de judecată din data de 04.04.2023 a precizat că, în timpul incidentului petrecut în incinta unităţii spitaliceşti, a avut intenţia de a înmâna acest obiect concubinei sale, nu de a o ameninţa pe persoana vătămată. În dezacord cu procurorul de caz, se apreciază că îndeplinirea obligaţiei profesionale de către lucrătorul de poliţie, prin imobilizarea şi dezarmarea inculpatului, nu exclude starea de temere pe care ar fi trebuit să o resimtă persoana vătămată atunci când inculpatul a gesticulat agitat în faţa sa având cuţitul în mână, cu atât mai mult cât, anterior, proferase mai multe ameninţări la adresa acesteia, ţinând în mână un bolovan cu care a afirmat că o va lovi în cap”, se arată în dosarul în care polițistul a cerut să fie continuată urmărirea penală împotriva suspectului.

  Judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Orăştie a admite plângerea formulată de către polițist împotriva ordonanţei de clasare emise de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Orăștie, a desființat-o și, constatând legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, a dispus începerea judecăţii pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

  SPONSORIZATE

  CNAIR: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ( >12 T) PE FONDUL CODULUI ROȘU DE CANICULĂ

  În contextul avertizării de cod roșu de caniculă emisă de Administrația Națională de Meteorologie...

  ITM HUNEDOARA: Măsuri de protecție în perioade cu temperaturi extreme ridicate

  (ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr.99 din 29 iunie 2000)În sensul O.U.G nr.99/2000, prin temperaturi extreme...

  STS: Mii de apeluri la 112 în weekendul cu primul cod roșu extins de caniculă

  Pe perioada de valabilitate a primului cod roșu de caniculă extins pentru mai mult...

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  GUVERNUL ROMÂNIEI INTRODUCE MĂSURI STRICTE PRIVIND SIGURANȚA RUTIERĂ: PERMISUL DE CONDUCERE POATE FI REȚINUT PENTRU 72 DE ORE

  Începând de astăzi, șoferii români care refuză testarea pentru alcool sau substanțe psihoactive, ori...

  MEDIC STOMATOLOG, UCIS ÎN PROPRIUL CABINET

  Un medic stomatolog din Brăila a fost găsit mort în propriul cabinet, într-un incident...

  AUTOTURISM RĂSTURNAT PE AUTOSTRADA A1 ÎN ZONA PECICA

  Astăzi, pe autostrada A1, la kilometrul 568, în zona Pecica, un autoturism s-a răsturnat...