Polițist atacat de un bărbat pus pe scandal

Individul a ajuns în arest preventiv și este acuzat și de ultraj. Bărbatul în vârstă de 29 de ani, din comuna Valea Mare, ar fi tulburat de mai multe ori liniştea publică, noaptea, în comuna Valea Mare iar când poliţiştii au încercat să îl imobilizeze şi să îl încătuşeze pentru a-l conduce la sediul Poliţiei l-a lovit pe unul dintre aceştia.

Primul incident a avut loc în noaptea de 19 februarie, în jurul orei 0, 30, când ar fi produs zgomote de mare intensitate. El a fost sancţionat cu 2.000 de lei de poliţiştii sosiţi la faţa locului în urma sesizării. Al doilea incident s-a produs în aceeaşi noapte, în jurul orei 2,30. „Ulterior, în jurul orei 02:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că aceeaşi persoană tulbură din nou ordinea şi liniştea publică.

La vederea echipajului de poliţie, tânărul a avut un comportament agresiv, motiv pentru care poliţiştii au procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia, în vederea conducerii la unitatea de poliţie pentru dispunerea măsurilor legale. În momentul încătuşării, tânărul a lovit unul dintre agenţii de poliţie”, au precizat anchetatorii. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ultraj, cercetările fiind efectuate sub coordonarea Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.