Polițistă băgată în spital de o tânără

Agresoarea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara o acuză de infracțiunea de ultraj.

”În fapt, s-a reținut că în data de 04.11.2023, în jurul orei 19:50, în timp ce inculpata se afla în localitatea Beregsău Mare, județul Timiș, a agresat-o fizic pe persoana vătămată, agent principal de poliție, ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timpul programului de lucru, lovind-o, în repetate rânduri, cu pumnii, picioarele și trăgând-o de păr, într-un loc public, cauzându-i victimei leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale. Față de inculpată, procurorul de caz a formulat o propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, propunere admisă în data de 05.11.2023 de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Timișoara”, informează Ministerul Public.

Cercetările din prezentul dosar sunt efectuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.