Polițiști din IPJ Hunedoara , acuzați că ar fi snopit în bătaie un bărbat

Acuzații grave îi vizează pe doi polițiști, care l-ar fi călcat în picioare pe un bărbat din Lupeni, județul Hunedoara.Cei doi polițiști mai sunt cercetați într-un dosar ce vizeazã comiterea de infracțiuni de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.
Marcu Nicolae , în vârstă de 57 de ani susține că a fost strâns de gât de polițiști ,înjurat ,lovit și batjocorit preț de câteva ore ,chiar în sediul Poliției Lupeni.Din păcate fețița bărbatului ,în vârstă de doar 6 ani ,a fost nevoită să stea pe stradă pentru a-și aștepta părintele.Bărbatul a depus plângere penală împotriva polițiștiilor agresori.
 
Dosar penal și verificări interne de natură disciplinară
Urmare a solicitării dvs. telefonice din data de 21.04.2017, vă informăm că, în după-amiaza zilei de 19.04.2017, la sediul Poliţiei Municipiului Lupeni s-a prezentat un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Lupeni, care a depus o plângere penală prin care solicită luarea măsurilor legale împotriva a doi agenţi de poliţie despre care a precizat că, în data de 14.04.2017, l-ar fi agresat fizic.
Până în momentul de faţă, cel în cauză nu a depus la Poliţie un certificat medico-legal care să ateste presupusele vătămări corporale pe care le-ar fi suferit.
Cu privire la depunere plângerii penale, a fost sesizat Parchetul de pe Lângă Judecătoria Petroşani, competent în efectuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă.
Totodată, conducerea Poliţiei Municipiului Lupeni a dispus verificări interne de natură disciplinară, cu privire la aspectele sesizate  au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.