Polițiștii de la Transporturi Feroviare, mobilizați pentru prinderea unui criminal italian

Pentru prinderea suspectului deosebit de periculos s-a cerut sprijin și Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Hunedoara. Polițiștii de la Transporturi Feroviare, mobilizați pentru prinderea unui criminal italian. Suspectul bănuit de comiterea unei infracţiuni de omor, în ţara de origine, a fost depistat în judeţul Arad, el având asupra lui un cuţit, care este posibila armă a crimei.

„Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 20 spre 21 februarie, în urma unui conflict spontan care ar fi avut loc în Pesaro, Italia, bănuitul ar fi aplicat mai multe lovituri de cuţit victimei sale, apoi ar fi părăsit teritoriul Italiei pe direcţia Slovenia – Ungaria – România”, arată IPJ Arad. Asupra persoanei în cauză au fost descoperite un telefon mobil, ce prezenta urme de culoare brun-roşcat, şi un cuţit, posibil arma crimei, precizează IPJ.

Cetăţeanul italian a fost dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, în baza mandatului european de arestare emis de autorităţile judiciare italiene, fiind dispusă reţinerea sa pentru 24 de ore. În cursul zilei de joi va fi prezentat unui judecător din cadrul Curţii de Apel Timişoara, cu propunere de arestare provizorie, în vederea extrădării. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.