Polițiștii din Gorj, acuzați de tentativă de omor și tortură, au fost reținuți!

Patru polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au fost reținuți, azi-noapte, sub acuzațiile de tentativă de omor și tortură.

Este vorba de polițiștii care au bătut un bărbat de 41 de ani, din Novaci, acesta fiind, de câteva zile, în stare foarte gravă la spital. Bărbatuui i-au fost extirpate o parte din ficat, splina și fierea, fiind operat de urgență sâmbătă, 21 mai, după bătăile crunte suferite.

Medicii legiști au constatat că acesta avea distruse mai multe organe interne, care au fost extirpate în urma intervenției chirurgicale, iar loviturile primite i-au pus viața în pericol.

Potrivit unor surse din anchetă, polițiștii au încercat să mușamalizeze totul când bărbatul a fost evaluat medical la spital, înainte să fie introdus în arestul Poliției.

Polițiștii care-l însoțeau au ascuns faptul că acesta prezenta leziuni interne. În final, medicul arestului Poliției din Gorj a chemat Ambulanta și așa s-a aflat de agresiunea asupra bărbatului.