Primăria Municipiului Petroșani: Lucrările de creștere a eficienței energetice la blocurile de locuințe sunt în grafic

Lucrările de creștere a eficienței energetice la Bl. 33 de pe str. Viitorului din municipiul Petroșani, finanțate din fonduri europene, avansează în ritm alert, fiind în graficul asumat prin contract.
Se lucrează și la Bl. B de pe str. Constructorul, care beneficiază, de asemenea, de finanțare europeană, iar lucrările la Bl. 2 de pe str. Păcii au fost deja finalizate.
Pe de altă parte, au fost semnate și contractele de proiectare și execuție pentru lotul care vizează Bl. 120 și Bl. 122 de pe str. 1 Decembrie 1918, Bl. 22 de pe str. Aviatorilor, Bl. 7 de pe str. Avram Iancu și Bl. 4 de pe str. General Dragalina, precum și contractul care prevede execuția lucrărilor pentru Bl. 1B, de pe str. Șt. O. Iosif..
La ora actuală, Municipiul Petroșani are semnate contracte de finanțare pe fonduri europene pentru 13 blocuri de locuințe, cuprinse în patru proiecte, respectiv unul cu 5 blocuri, două proiecte cu câte trei blocuri și un proiect care cuprinde 2 imobile. Toate lucrările pentru contractele care nu au fost deja atribuite sunt în procedură de licitație, în diverse stadii.