Primăria Municipiului Petroșani: Post permanent de pază în stațiunea Parâng

Din dispoziția primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, în stațiunea Parâng va funcționa un post de pază permanent, asigurat de Poliția Locală Petroșani.
Postul de pază va fi situat în zona sediului administrativ care adăpostește tunurile de zăpadă, ratrak-ul pentru bătătorirea pârtiilor, precum și pompele de la instalațiile pentru zăpada artificială, însă polițiștii locali vor face și patrulări.
Decizia administrației publice locale a fost luată după ce persoane necunoscute au forțat accesul în incinta sediului administrativ și au sustras toate cablurile care fac legătura de la pompe la panoul de comandă ce asigură automatizarea sistemului de producere a zăpezii artificiale. Hoții au încercat inițial să forțeze o ușă de acces, dar, din cauză că nu au reușit, au forțat mai apoi un geam pe unde au pătruns în interiorul sediului administrativ. De precizat că fără aceste cabluri instalația de producere a zăpezii artificiale nu poate funcționa, astfel că acum acestea trebuie înlocuite.
Reprezentanții DADPP Petroșani au depus deja o plângere penală la Poliția Municipiului Petroșani.