Primăria Municipiului Petroșani – Serviciul de iluminat public concesionat prin licitație

0

Primăria Municipiului Petroșani concesionează prin licitație, la fel cum s-a întâmplat în ultimii ani, serviciile de întreținere și menținere în funcțiune a sistemului de iluminat public din municipiul Petroșani.

Contractul, care are o valabilitate de 48 de luni, prevede și închirierea temporară de produse pentru realizarea iluminatului ornamental-festiv. Suma estimată este de 3.050.232 lei, iar ofertele pot fi depuse până în data de 5 octombrie.

Potrivit anunțului de licitație, contractul se referă la ”Delegarea de gestiune a serviciului de iluminat public local în municipiul Petroșani, respectiv asigurarea serviciilor de întreținere și menținere în funcțiune a sistemului de iluminat public din municipiul Petroșani, precum și închirierea temporară de produse pentru realizarea iluminatului ornamental-festiv în municipiul Petroșani, care presupune următoarele: întreținerea și menținerea în funcțiune a sistemului de iluminat public; realizarea iluminatului ornamental-festiv utilizat cu precădere în perioada sărbătorilor de iarnă”.

Firma de profil care va câștiga licitația va trebui să asigure toate aceste servicii descries anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here