Primăria Municipiului Petroșani – Serviciul de iluminat public concesionat prin licitație

Primăria Municipiului Petroșani concesionează prin licitație, la fel cum s-a întâmplat în ultimii ani, serviciile de întreținere și menținere în funcțiune a sistemului de iluminat public din municipiul Petroșani.
Contractul, care are o valabilitate de 48 de luni, prevede și închirierea temporară de produse pentru realizarea iluminatului ornamental-festiv. Suma estimată este de 3.050.232 lei, iar ofertele pot fi depuse până în data de 5 octombrie.
Potrivit anunțului de licitație, contractul se referă la ”Delegarea de gestiune a serviciului de iluminat public local în municipiul Petroșani, respectiv asigurarea serviciilor de întreținere și menținere în funcțiune a sistemului de iluminat public din municipiul Petroșani, precum și închirierea temporară de produse pentru realizarea iluminatului ornamental-festiv în municipiul Petroșani, care presupune următoarele: întreținerea și menținerea în funcțiune a sistemului de iluminat public; realizarea iluminatului ornamental-festiv utilizat cu precădere în perioada sărbătorilor de iarnă”.
Firma de profil care va câștiga licitația va trebui să asigure toate aceste servicii descries anterior.