Primăria Petroșani a început lucrările la cea de a doua parcare, dintre cele cinci prevăzute a fi amenajate

Autorizația de construcție pentru toate cele 5 noi parcări a fost semnată la mijlocul lunii mai de primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi.

“Au început lucrările la cea de-a doua parcare din cele 5 aflate în programul de investiții. Aceasta va fi amenajată în spatele blocului 19 de pe strada Aviatorilor. În același timp, am verificat stadiul lucrărilor la parcarea din zona centrului de îngrijire a bătrânilor de pe strada Aviatorilor”, a declarat Tiberiu Iacob – Ridzi.
Sunt cinci parcări noi ce vor fi construite în municipiul Petroșani, pentru care primarul  Tiberiu Iacob – Ridzi a semnat autorizația de construcție la mijlocul acestei luni.
Astfel, o parcare va fi amenajată între strada Avram Iancu bl.3 și strada Aleea Poporului bl.2, o parcare va fi amplasată pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, între blocul nr.101 și blocul nr.103, o parcare este pe strada Saturn, o parcare este pe strada Aviatorilor în zona blocului nr.30 și una este amplasată pe strada Aviatorilor în zona blocului nr.19.