Primăria Petroșani – Activitatea din halele piețelor se mută în aer liber, la Petroșani!

Activitate se va muta îna er liber, cu respectarea tututror normelor de protecție sanitară, a anunțat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.
”Activitatea din piețele de pe raza municipiului Petroșani se va modifica începând de luni, ca urmare a restricţiilor impuse de pandemia COVID-19, conform Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.
Astfel, în Hala Pieței Centrale Petroșani nu vor mai fi comercializate produse agricole, dar acestea vor fi relocate pe platoul din afara pieței.
De asemenea, la Piața Dacia mesele vor fi scoase afară, produsele agricole fiind comercializate pe platoul de lângă hală, iar la micropiața din cartierul Aeroport toate mesele unde comercianții își desfășoară activitatea sunt în aer liber.
Varza se va comercializa, în continuare, din mașini, în spațiu liber, în locația unde se vinde și la această oră.
Am luat aceste măsuri în conformitate cu Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, pentru a veni în sprijinul producătorilor agricoli și al cetățenilor, care au astfel posibilitatea să se aprovizioneze în continuare cu fructe și legume proaspete, precum și cu alte produse alimentare direct de la producători.
Primăria Municipiului Petroșani va asigura în continuare toate condiţiile pentru un comerţ civilizat, în aer liber, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție sanitară”, se arată într-un comunicat de presă al primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.