PRIMĂRIA PETROȘANI – Alături de licenii din Petroșani!

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Petroșani susțin și în acest an organizarea Balurilor Bobocilor la liceele din localitate. Ca urmare a adreselor primite de la instituțiile de învățământ, precum și a discuțiilor pe care le-am purtat cu reprezentanții acestora, am decis să fim alături de elevi și să sprijinim în mod egal fiecare unitate de învățământ unde se organizează astfel de acțiuni dedicate celor care au pășit în clasa a IX-a.
 Astfel, fiecare liceu din municipiul Petroșani va fi sprijinit cu suma de 2.000 de lei, alocată prin hotărâre a Consiliului Local Petroșani. Manifestările de acest gen se bucură de un real succes în rândul elevilor care doresc să fie alături de noii colegi de liceu, testându-i în diverse probe. Aceste evenimente cultural-artistic şi-au propus să contribuie la stimularea creativităţii tinerilor şi implicit la promovarea liceelor lor.
Suma va fi folosită pentru serviciile artistice, sonorizare, decor, precum şi pentru achiziţionarea unor materiale necesare pentru organizarea evenimentului (afişe, banner, articole decorative).