Primăria Petroșani caută soluții astfel încât agentul termic în sistem centralizat să poată fi distribuit tot prin SC Termoficare SA

Primăria Petroșani a scos la concesiune serviciul, dar singurul participant – Complexul Energetic Hunedoara – pare să fi căutat motive să fie declarant neeligibil, nu să fie declarant câștigător. A pus condiții de neacceptat, iar administrația publică locală s-a văzut nevoită să anuleze licitația. Acum, spune primarul Tiberiu Iacob – Ridzi, nici nu se gândește să organizeze o altă licitație. Ar vrea, dacă se poate, ca acest serviciu să fie asigurat pentru abonații existenți tot prin SC Termoficare SA.
”O să am o discuție cu domnul Prefect, dar de fapt cheia este tot la lichidator (n.r. al SC Termoficare). El decide, pentru că firma e în faliment. Nu mai scoatem la licitație serviciul. Am scos o data și CEH  a găsit tot felul de chestiuni, chichițe, să nu fie eligibili. E clar că nu vor”, a precizat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.
Între timp, primarul Petroșaniului  îi sfătuiește pe oameni, așa cuma  făcut-o și până acum, să aplice soluții alternative de încălzire a locuințelor.