Primăria Petroșani – Comisie pentru evaluarea pagubelor produse pe centura municipiului Petroșani

Potrivit primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, care s-a întâlnit deja cu reprezentanții comisiei, se pun la punct toate detaliile pentru ca lucrările de reabilitare a acestui tronson să înceapă cât mai repede posibil.
” M-am întâlnit cu membrii comisiei de specialitate pentru constatarea și evaluarea pagubelor produse în urma fenomenelor hidrometeorologice periculoase în data de 26.09.2020 în municipiul Petroșani, comisie care evaluează pagubele produse în urma surpării unei porțiuni de drum de pe șoseaua de centură DN66. Se pun la punct toate detaliile pentru ca lucrările de reabilitare a acestui tronson să înceapă cât mai repede posibil, astfel încât, pe acest sens, să se circule în condiții normale”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.
Între timp, se mențin restricțiile de circulație pe DN 66 – șoseaua de centură, până la remedierea problemelor apărute la finele săpămânii trecute. Drumul este în proprietatea CNAIR și în administrarea Primăriei Municipiului Petroșani, iar banii pentru repararea acestei șosele intens circulate vor veni din fonduri guvernamentale.