Primăria Petroșani: Consultări cu mediul de afaceri

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, a avut astăzi o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai mediului de afaceri, în vederea elaborării strategiei de dezvoltare a Văii Jiului.
Discuțiile s-au purtat în Sala de Consiliu a Primariei municipiului Petroșani, iar la ele au participat reprezentanți ai administrației publice locale, pe de o parte, și oameni de afaceri din Petroșani, pe de altă parte, în scopul  elaborării stategiei de dezvoltare, împreuna cu firma de consultanță contractată de Comisia Europeană în acest sens, PricewaterhouseCoopers Romania
 
”De fapt, ideea de la Bruxelles a plecat în acest sens, o consultare cât mai largă cu toată paleta de parteneri de discuții pentru a obține o strategie cât  mai bună și cu măsuri foarte importante. Eu de fiecare dată am pus accentul pe următorul aspect: cred că în ceea ce privește această strategie pe următorii 7 ani, poate cel mai important actor sunteți dvs., mediul de afaceri, pentru că sunteți oamenii care creați plus valoare, creați locuri de muncă și, implicit, venituri la bugetele locale. Atunci, cred că punctul dvs. de vedere trebuie să fie unul foarte puternic și de luat în seamă. Știți cel mai bine cu ce probleme vă confruntați”, a precizat în cadrul întâlnirii de lucru primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi.