Primăria Petroșani – Documentația cerută de Compania Naională de Investiții în ceea ce privește investiția de la Stadionul Jiul Petroșani a ajuns deja la potențialul finanțator

Primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi, a precizat că s-au mai cerut niște clarificări, de asemenea trimise celor de la CNI.
”Am trimis toată documentația la CNI. Ni s-au cerut niște clarificări și le-am trimis, de asemenea. Acum așteptăm să vedem ce se va întâmpla. Trebuie aprobat proiectul într-un comitet tehnic al lor, după care intrăm în programul național. Ei fac toate diligențele referitor la licitația pentru proiectare și execuție”, a declarat primarul  Tiberiu Iacob – Ridzi.
La începutul verii, Compania Națională de Investiții și-a arătat disponibilitatea financiară de a finanța un proiect investițional la clubul Jiul Petroșani, mai precis într-un teren ce va fi amenajat cu gazon sintetic, pretabil fotbalului.  Primarul Petroșaniului a precizat ăncă de la acea dată că va fi amenajat terenul cu zgură,  pe care acum se fac antrenamente la fotbal.
Complexul Sportiv „Jiul Petroșani” a fost inaugurat în 1982, la data de 1 august, având un stadion de 20.000 de locuri pe scaune și o pistă olimpică de atletism.