Primăria Petroșani-Documentații DALI pentru străzile care nu au nici acum asfalt

43 de străzi din Petroșani nu au nici acum asfalt, dar municipalitatea a dat drumul la întocmirea documentațiilor de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI). În total, în Petroșani sunt 159 de străzi cu o lungime de aproximativ 115 km, iar 43 dintre acestea sunt în continuare neasfaltate.
Primarul municipiului Petroșani a anunțat miercruri că deja se lucrează la documentațiile de tip DALI pentru cele 43 de străzi. Acestea sunt: strada Roșia, Sălătruc, Șoimilor, Uzinei, Pomilor, 1 Mai, Dr. Ing Căprar Nicolae, Măgurii, Căprioarei, Voievodului, Cerbului, Mărășești, Poienilor, Salcâmilor, Digului, Boțoni, Mândra, Strada Nouă, strada Sirenei, Sarmizegetusa, Jiului, Circa Pompieri, Miorița, Bucegi, Cârjei, Depoului, Transilvania, Plaiului, Tăbăcari, Șureanu, Primăverii, Plumbului, Câmpului, Cuprului, Bazinului, Caragiale, Poligonului, Pârâieni, Păunilor, Muncii, Izvorului și Nicolae Iorga
”În Petroșani există la acest moment 159 de străzi, din care cele 43 sunt fără asfalt și urmează să intre în program de investiții. În total, cele 43 de străzi au până în 30 de km, iar în Petroșani total străzi sunt circa 115 km. Noi nu avem nici pentru anul viitor toate sumele ca să putem să intrăm cu asfaltările, însă vom încerca să obținem fonduri ori pe PNDL, ori pe fonduri europene, dar vom fi pregătiți cu toate documentațiile din acest punct de vedere”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.