Primăria Petroșani: Eveniment special, la 6 ani de la decesul marelui actor Șerban Ionescu

0

Administrația publică din Petroșani omagiază memoria marelui actor Șerban Ionescu, la 6 ani de la trecerea acestuia în neființă.Un film în care a jucat regretatul actor a fost proiectat, în data de 26 noiembrie, la cinematograful din Petroșani, care din toamna acestui an a primit chiar numele de ”Șerban Ionescu”.
”Filmul este un omagiu adus actorului ce și-a început impresionanta carieră artistică la Petroșani”, a precizat Tiberiu Iacob – Ridzi, primarul municipiului Petroșani.
La eveniment, invitați speciali vor fi soția și fiul îndrăgitului actor.
Numele marelui actor al scenei românești se leagă pentru totdeauna de cel al municipiului Petroșani, unde a debutat, în anul 1978, în piesa ”Petru Rareș” a lui Horia Lovinescu. În luna aprilie, regretatul actor Șerban Ionescu a fost declarat, post – mortem, Cetățean de Onoare al municipiului Petroșani. Iar în această toamnă, în semn de omagiu, primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, și consilierul local Mihai Barbu au propus atribuirea denumirii ”Șerban Ionescu” cinematografului ”Victoria” din Petroșani, proiect aprobat în CL Petroșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here