Primăria Petroșani: O delegație formată din 8 persoane, va participa la TÂRGUL INTERNAȚIONAL ”VAR-EXPO” din UNGARIA

Municipalitatea din Petroșani a fost invitată să participe și în acest an la cea de-a XVII-a ediție a Târgului Tradițional ”Var-Expo” organizat în localitatea Varpalota din Ungaria, oraș înfrățit cu Petroșaniul.
Evenimentul va avea loc în perioada 13-15 septembrie 2019.
”Municipiul Petroșani intenționează să participe la acest eveniment cu o delegație formată din 8 persoane, reprezentanți ai producătorilor locali, ai păstrătorilor de tradiții gastronomice locale și funcționari ai Primăriei”, adeclarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.
De asemenea, prin intermediul CNIPT Petroșani, vor fi prezentate la Târgul Var-Expo, pliante și alte efecte de publicitate privind promovarea ofertelor turistice din zona turistică Parâng.
Pentru deplasarea delegației din Petroșani la acest eveniment, primarul Tiberiu Iacob Ridzi spune că municipalitatea are obligația doar de a acoperi cheltuielile de transport, motiv pentru care Consiliul local Petroșani este invitat să aprobe alocarea sumei de 4000 de lei propusă în acest scop, în cadrul ședinței care va avea loc pe data de 29 august.