Primăria Petroșani – Produsele agricole, comercializate în condiții de siguranță

Începând de luni, halele piețelor sunt închise, dar, pentru ca producătorii agricoli și cumpărătorii să nu aibă de suferit, primarul municipiului Petroșani a decis, la fel ca și în alte localități de altfel, ca vânzarea legumelor și a fructelor proaspete să fie relocată pe platoul din afara halei agro-alimentare.
Și, pentru a vedea modul în care se respectă această decizie, edilul petroșănean a verificat astăzi modul în care se respectă aceste măsuri.
” Am verificat, în această dimineață, respectarea noilor măsuri care se impun în Piața Centrală. În Petroșani sunt asigurate toate condițiile de siguranță pentru desfacerea produselor agricole autohtone”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.
Halele au fost închise în baza hotărârii adoptate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență ca urmare a restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19. La Petroșani comercianții pot în continuare să își vândă produsele agricole, după ce întreaga activitate a fost mutată în aer liber, cu respectarea tuturor normelor de protecție sanitară.