Primăria Petroșani – Telescaunul nou din Parâng funcționează din nou!

După îndelungi demersuri, cablurile rupte de muncitorii de la Strabag au fost înlocuite. Și cu contribuția Primăriei Petroșani.
”Telescaunul funcționează din nou. Am reparat ce s-a stricat de către constructor. O parte am reparat noi, o parte cei de la Strabag”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.
Reamintim că firma aflată sub contract cu Consiliul Județean Hunedoara, care lucrează la amenajarea drumului din Parâng, a reușit să tragă pe linie moartă noul telescaun care urcă în stațiune.  Mai întâi au rupt cablul de semnalizare și comandă, iar mai apoi și pe cel de alimentare cu energie electrică, în timp ce încercau să găsească pământ pentru acoperirea celui de-al doilea tunel.
Proiectul de reabilitare a drumului spre Parâng este derulat de Consiliul Județean Hunedoara, firma Strabag, ai cărei muncitori au rupt cablurile, fiind sub contract cu administrația publică județeană. Primarul Tiberiu Iacob – Ridzi a anunțat însă că nu va lăsa lucrurile așa și nu va permite ca telescaunul să intre în iarnă nefuncțional.