Primarul ”parpalac” Ile se laudă cu locuințele sociale

Edilul afirmă într-o postare pe pagina sa de Facebook că ”Proiectul de transformare a fostei unități militare în locuințe sociale devine realitate”, însă nu cu mult timp în urmă a fost asediat la primărie de asistații care locuiesc în blocul spoit la exterior cu vreo 5 miliarde de lei vechi.ile_resize
”La Dincă Primăria investește pentru locuințe sociale. Orice speculație care să producă o eventuală confuzie în rândurile cetățenilor, care să atribuie acestui proiect o altă destinație decât cea de locuințe sociale, trebuie demontată prin evidența lucrurilor, așa cum sunt ele stabilite prin contractul de finanțare”, susține Gheorghe Ile. Cu la fel de multă vervă, primarul Ile, aflat în campanie, ar trebui să anunțe și proiecte destinate celor care îi finanțează din taxele lor primăria pe care o conduce. Oameni care din taxele lor finanțează firma administrației locale pe care Marius Danci (apropiat al lui Ile) a devalizat-o, fiind acum cercetat pentru delapidare.
”În paralel cu lucrările la primul cămin comisia pentru locuințe va face în cel mai scurt timp o primă selecție pentru stabilirea familiilor care vor locui aici, în funcție de problemele sociale ale solicitanților”, mai susține Gheorghe Ile. Curios de unde atâta grabă pe primar de a repartiza niște case care nu-s gata. Era și normală graba, am spune noi. Stăpânul vrea să le arate supușilor că le dă casă și papa iar aceștia, la alegeri, îi vor da votul.