PROCURORUL ȘEF AL DIICOT ,ALINA BICA A FOST LA ALBA- "TOTUL S-A REZOLVAT"!

DIICOT a emis un comunicat de presă în care a confirmat că ancheta în cazul Berbeceanu va fi continuată de structura centrală, în baza unei rezoluții a procurorului șef Alina Bica : “In baza art. 201 din Legea 508/2004 privind înființarea, organizarea și funcționarea în cadrul Ministerului Public a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism cu referire la art. 209 alin.4 1 din Codul de procedură penală, la data de 01 noiembrie 2013, prin Rezoluția nr. 2407/VIII/1/2013 a procurorului șef D.I.I.CO.T, s-a dispus preluarea la nivelul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală a dosarului Serviciului Teritorial Alba Iulia, privind pe inculpații Biriescu Titus Gabriel, Biriescu Anișoara Ramona și Berbeceanu Traian, în vederea continuării urmăririi penale”.

9

Pe surse:Marți -O5.11.2013 – d-na Alina Bica procurorul șef-DIICOT a fost la Alba.Aceasta nu a dorit să se vadă cu lucrătorii de la BCCO ci doar cu șefii acestora.După discuții  le-a  transmis ca „TOTUL S-A REZOLVAT”! .Potrivit unor  surse demne de încredere  d-na Bica a fost și a la sediul DIICOT -Alba  însa a evitat sa vorbească acolo,spun eu probabil de teama  să nu fie înregistrate grozăviile exprimate și au preferat să se plimbe prin parc, la pas cu procurorii, cu telefoanele lăsate în mașina!!!
Potrivit acelorași surse  d-na Bica ar fi  transmis lucrătorilor de la BCCO- că dacă unul dintre aceștia mai  are tupeul să mai inregistreze un procuror, o sa fie cercetat pe cale administrativă și dat afară!  Întreb și eu de ce se tem procurorii DIICOT”dacă sunt „corecți”??? Oare se tem de cei de la -DNA?Au vreun motiv care nu se bazează pe „suspiciuni rezonabile”?!!!
Consider  că este foarte bine că acest dosar a fost preluat de cei de la centru însă nu înțăleg ce reprezintă -„TOTUL S-A REZOLVAT ” !!!…S-a rezolvat ca Traian Berbeceanu să nu nu mai iasă sau s-a rezolvat ca ancheta să fie corectă in baza unor suspiciuni rezonabile ?!!! Am mai înțăles că  se dorește înlaturarea oricăror suspiciuni cu privire la modul în care se efectueaza cercetarile în cauză cât și  complexitatea dosarului. Ce nu înțăleg este: de ce plimbarea cu telefoanele lăsate în mașină și expresia ” TOTUL S-A REZOLVAT” ! Despre amenințăriile transmise indirect referitoare la polițiști nu are rost să mai dezvolt subiectul pentru că așa li se pare unora normal că trebuie să trateze lucrurile…! Am încredere că alte instituții vor face dreptate și vor scoate la iveală ceea ce se întâmplă la DIICOT. Singurul lucru ce mă interesează în acest caz este doar „ADEVĂRUL” și știu că indiferent de cât își doresc „unii”, pot să vă asigur că „ADEVĂRUL” de fiecare dată se află ! din păcate pentru unii cam târziu …dar niciodată nu e târziu…