Profesoara preoteasă, acuzată că avea o relație cu un elev, a fost arestată

Poveste de telenovelă la Neamţ, unde o profesoară de la Seminarul Teologic a fost arestată pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu unul dintre elevi.
Detaliile sunt cu atât mai cutremurătoare cu cât băiatul s-a sinucis în urmă cu trei luni, după ce profesoara a decis să pună punct relaţiei. Elevul de clasa a XII-a se întâlnea în afara şcolii şi schimba mesaje cu profesoara lui de limba română, soţie de preot şi mamă a trei copii.

Femeia e însărcinată în şase luni, iar copilul ar putea fi chiar al elevului sinucis din dragoste.
Cei doi se întâlneau pe ascuns, în afara liceului şi schimbau zeci de mesaje pe zi. Anul trecut însă, pe 16 noiembrie, profesoara l-a anunţat pe iubitul elev că relaţia dintre ei s-a terminat. Atunci băiatul a fot văzut pentru ultima dată.
În ziua în care a dispărut, băiatul a vorbit mai bine de 15 minute la telefon, în curtea liceului. Câteva ore mai târziu, un apel la 112 anunţa că un adolescent s-a aruncat de pe un pod în râul Bistriţa.
O lună de zile anchetatorii au căutat în apă trupul neînsufleţit. În tot acest timp, părinţii au sperat că fiul lor se va întoarce acasă.
Din păcate, adolescentul îşi pusese capăt zilelor. Anchetatorii au început cercetările şi aşa au aflat că elevul avea o relaţie cu profesoara lui. Femeia de 40 de ani a negat totul. Abia când procurorii au găsit pe tableta ei mesajele schimbate cu tânărul iubit, a recunoscut relaţia.
Femeia a fost arestată preventiv, deşi este însărcinată în şase luni. Şocant este că bebeluşul ar putea fi chiar al elevului sinucis din dragoste pentru profesoară.

sursa-antena3.ro