Prognoza meteo. Cum va fi vremea în acest weekend

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo actualizată pentru weekendul 1-2 aprilie. Potrivit acesteia, vremea va fi caldă și frumoasă în majoritatea regiunilor.
Sâmbătă, vremea va fi frumoasă, cu cerul mai mult senin și va deveni caldă pentru această dată în toate regiunile. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 23 de grade, mai scăzute pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 10 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat și în vestul Olteniei. Dimineața și noaptea în zonele joase de relief vor fi condiții de ceață. Izolat, îndeosebi în Transilvania, se va produce brumă.

În București, vremea va fi frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 4…6 grade.
 
Duminică, vremea va continua să fie frumoasă și în încălzire prin vest, centru și nord, pe unde o să avem și 25 de grade. Vântul va fi mai puternic în Moldova, Banat și pe la munte, iar noaptea revine bruma prin depresiuni.
În București, vremea se va menține frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 2…4 grade.