PROGNOZA METEO PENTRU ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ

0

LUNI : Vremea se va ameliora ca aspect şi se va încãlzi faţã de ziua precedentã în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul zilei în sud-vest, iar în orele dupã-amiezii în zonele montane şi submontane unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã şi posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul şi sud-estul ţãrii şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 16 şi 24 de grade. ( 14…15 grade in nordul Moldovei si 25 de grade in Transilvania). Dimineaţa, pe spaţii restrânse va fi ceaţã.
MARŢI: Vremea va deveni caldă în toatã ţara. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri în vestul ţãrii şi la munte, unde pe arii restrânse, cu precãdere în orele dupã-amiezii, vor fi ploi de scurtã duratã, descãrcãri electrice şi posibil intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 grade pe litoral şi 28 de grade in Transilvania si Muntenia. În primele ore ale dimineţii izolat va fi ceaţã.
MIERCURI: Vremea va fi în general frumoasã şi mult mai caldã decât în mod obişnuit la începutul lunii mai. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza şi noaptea în zonele montane, dar şi în vestul şi nordul ţãrii, unde local vor fi averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului şi condiţii de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade pe litoral şi 29 de grade în zonele de câmpie și de podiș.

JOI: Vremea se va menţine deosebit de caldã în cea mai mare parte a ţãrii. În vestul, nord-vestul teritoriului şi la munte, cerul va avea înnorãri temporare şi mai ales dupã-amiaza şi noaptea, local vor fi averse, însoţite de descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, iar izolat vor fi condiţii de grindinã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea şi doar izolat vor fi condiţii pentru ploi slabe, trecãtoare. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 20 şi 28 de grade. (17…18 grade pe litoral si 29…30 de grade, izolat în centru, sud si est).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here