Prognoza meteo pentru weekendul 7-8 mai este caracterizată de temperaturi cuprinse între 17 și 20 de grade și de precipitații în anumite zone

În Banat, vremea în acest weekend va fi caldă, iar maxima regională va ajunge până la 19 grade Celsius. Totodată, media minimelor nu va depăși 8 grade Celsius. ANM anunță o probabilitate pentru precipitații ridicată atât sâmbătă, cât și duminică.

În Crișana, atât în prima cât și în a doua zi de weekend, vremea va fi caldă și sunt așteptate maxime de până la 20 de grade Celsius.

În ceea ce privește valorile minime, media regională a acestora va fi de 7- 8 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în ambele zile de weekend.

În Transilvania, vremea va fi puțin mai rece, astfel că, valorile maxime din acest sfârșit de săptămână nu vor depăși 17 grade Celsius. De altfel, minimele vor coborâ pănă la 5 grade Celsius. Și aici sunt așteptate ploi în ambele zile de prognoză.

În Maramureș, temperatura aerului va fi mai rece, iar media regională a maximelor din acest weekend nu va depăși 17- 18 grade Celsius. Totodată, valorile minime se vor situa în jurul a 5- 6 grade Celsius. ANM anunță o probabilitate pentru precipitații ridicată sâmbătă și duminică.