LIVE – Protestatarii au ajuns la Palatul Parlamentului.Peste 10.000 de oameni au ieșit în București

1845

O parte dintre protestatarii din Bucureşti au ajuns în faţa Parlamentului. Coloana se întinde din Piaţa Constituţiei până dincolo de Piaţa Unirii.

Dacian Cioloș și Raluca Prună sunt printre protestatari. Au fost mai multe opriri, la Romană, Piața Universității și la Unirii. S-au strigat nemulțumiri privind legile justiției.

Din estimările Jandarmeriei s-au adunat aproximativ 10.000 de persoane. Sunt oameni care sunt nemulțumiți și pentru că nu s-a luat nicio măsură după dezastrul de la Colectiv.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

1845 COMENTARII

  1. PSD au mâncat tara de când a murit Ceaușescu unui hotyyyyyyyyyyyy ei au condus lumea de la revoluție ei au fost tot timpul și-au schimbat eticheta dar tot pasa rămas hotyyyyyyyyyyyy sh noi români Ikem că gata sunt alty la putere sunt un complot ce viermiiii totyyy parlamentari sunt prieten sh se cearta d ochi lumina TV dar eu sunt rude neamuri moș nas unchi totul sunt unu sh acelasiii

  2. Normal ca sunt 1000 de persoane in strada sa cati o fi… cred ca țigani se feresc de asa ceva… moldovenii cred ca nu au treaba cu cea ce se intampla… si rest de romanasi sunt pe live lui Strugurel… poate ca le va arata pula si asta-i o bucurie mai mare pentru ei.

  3. Degeaba fraților asta e o pierdere de timp au mai fost manifestați de aceste dar nu au avut nici un fel de schimbare în bine ei fac tot ce știu ei singura cale de a ne recistiga țara noastră este o nouă revoluție fraților sau instalat bine pentru ai mai da jos așa că eu vă dau un sfat duceți-vă acasă la familie voastre că ei stu in fotoliu și rid de prostiea noastră ei au făcut și fac tot ca ei cu vorba bună nu o să ne facem noi dreptate ginditiva că în 89 schimbarea a fost făcută prin forță și vărsare de singe aș ca numai țipați fără rost

  4. Fratilor sper din suflet tot ce faceti sa aduca un rezultat spre binele României. Cu toate k parlamentarilor li se rupe stau pe canape sau In fotoli si se uita relaxații… Sfatu meu e sa li se-ia toate veniturile neipozotabile pentru că tot ce au sunt furate de la cetațeni…

  5. Daca nu iese fum degeaba . Trebuie un lider puternic pt a conduce toata Mulțimea adunata . Asa va fi mereu . Exemplul Islandei este cel mai bun . Daca vrem o Românie curată de coruptie si prostie sa o luam de la inceput . Știm acum ce trebuie sa facem . Deci ce mai așteptam , calare pe ei . Sa schimbam tot . Sa punem punct jafului corupției . Sa alegem un guvern din oameni curați mental sufletește oameni deștepți ca avem o groaza sa știm ce vrem sa facem si sa punem in vigoare legi puternice pt noi astfel încât sa nu ne mai lasam călcați in picioare de catre cei ce ne-au vândut si daca ii lasam in continuare mai rau va fi . Legi care care sa le confiște averile celor care au magarit tot pana acum si noi plătim pt ei . Degeaba ii bagă la închisoare daca nu li se iau tot . Va dați seama ce bani ar veni la Pibul Ro . Am fi cred cea mai bogata tara din ue . Sa punem in mișcare lanțul trofic al industriei . Avem pamant fertil apa din belsug păduri câmpii bogății naturale care alti nu le au . Inca avem . Dar stam ca prosti si slugii străinii care ne-au luat tot . Haideți sa luptam pt tara noastra pt copii noștri sa nu mai muncească la straini sa muncească pt tara Noastra. Treziți-vă odata . Nu mai stati in casa . Cereți-vă drepturile . Sa le fie frica de noi nu invers . Pe asta mizează ei , pe frica populației . De ziua de maine .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.