Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  PSD Vulcan reinventează matematica

  PUBLICAT ÎN

  În opinia actualei conduceri plecarea celor 120 de pesedişti va întări organizaţia. Este părerea preşedintelui executiv al PSD Vulcan, Cristian Merişanu, unul dintre „indezirabilii” de pe lista demisionarilor de astăzi. „Precizăm faptul că  cele 120 de cereri de demisie corespund întru totul strategiei de întărire și dezvoltare a PSD în perioada imediat următoare, strategie adoptată de noua conducere a partidului și care vizează promovarea membrilor de partid pe criterii de profesionalism și integritate. De asemenea considerăm că plecarea celor 120 de membri demisionari, indiferent de motivele acestora,  nu are puterea să afecteze parcursul ascendent pe care îl înregistrează  Partidul Social-Democrat în municipiul Vulcan. Doar în ultimele săptămâni la secretariatul organizației a fost depus un număr de 150 de noi adeziuni ale membrilor noștri simpatizanți  care doresc să devină membri activi în cadrul organizației”, zice vicele Merişanu. Oricum am calcula după matematica învăţată de noi, am tăia, am împârţi şi aduna, tot dă cu minus pentru PSD Vulcan şi cu plus „120” de noi membri pentru PNL Vulcan. Asta pentru că mai toţi cei 120 de demisionari vor intra în organizaţia liberalilor, lucru recunoscut chiar de fostul lider social –democrat, Marin Coltescu. „Sunt şi eu printre cei care am fost să ne depunem demisiile. Negocieri nu o să fie, nu pot vorbi eu în numele celorlalţi oameni care demisionează din Organizaţia Municipală PSD Vulcan. Dar negocieri nu sunt pentru că demisia este unilaterală şi dacă m-am hotărât să demisionez, demisionez. Organizaţia spre care intenţionez să mă duc, vreau să precizez, ca simplu membru, va fi cea a Partidului Naţional Liberal”, a declarat ex-preşedintele social-democraţilor din Vulcan, Marin Coltescu.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  IJJ Gorj: Turiști din Cehia ajutați de jandarmii montani din Rânca

  "Astăzi, în urmă cu puțin timp, jandarmii montani din Rânca au fost solicitați să...

  Guvernul a aprobat ordonanţa de urgenţă privind testele antidrog și restituirea permiselor auto

  Guvernul României a aprobat joi ordonanţa de urgenţă care impune obligaţia ca rezultatele testelor...

  Incident grav în Tulnici: Un minor a căzut de pe un pod de 10 metri

  "Astăzi, 11 iulie, în jurul orei 14:00, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean (I.P.J.) Vrancea...