Pseudo-jurnalistul Andrei Câmpean, cercetat penal

1

Individul care a fost acceptat din milă ca voluntar la un ONG trebuie să dea socoteală pentru o serie de fapte penale de care este bănuit. În loc să fie un exemplu pentru societate, să aibă o conduită impecabilă, așa cum ar trebui să fie un jurnalist, Câmpean era exact opusul. Individul plânge acum ca o fetiță speriată, fără pic de bărbăție, în loc să-și asume elucubrațiile debitate despre diferite personaje din ”fauna” Petroșaniului.

 
Revenind la subiect, găinarul s-a dat drept jurnalist și a indus în eroare atât insțituțiile statului cât și cititorii folosindu-se de o legitimație falsă de jurnalist, făcută la o imprimerie din Petroșani fără acordul deținătorului ONG-ului la care a fost primit voluntar. Astfel, Andrei Câmpean s-a ales cu un dosar penal și riscă pedeapsa închisorii dacă va fi trimis în judecată și găsit vinovat.
Dosarul se află la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani și este înregistrat cu numărul 3623/P/2018. Problemele pentru Câmpean nu se opresc aici. Poate cea mai gravă dintre ele este că și-ar fi abuzat partenera de viață chiar în prezenta copiilor minori. Cei de la Protecția Copilului știau de situația prin care a trecut concubina lui Câmpeanu. ”Cazul Câmpeanu a fost în atenția DGASPC încă din anul 2014. În luna septembrie, mama (soție) cu doi copii minori au beneficiat de serviciile Centrului Maternal Hunedoara, unde au stat 9 zile, respectiv din 19.09.2014 când a intrat cu dispoziția 148 și în 29.09.2014 a fugit împreună cu cei doi copii la concubinul actual, în Petroșani. Am încetat ocrotirea în 2.10.2014”, a declarat pentru Observatorul Național, directorul adjunct DGASPC Hunedoara, Carmen Cristian.
Astăzi, o comisie de la DGASPC Hunedoara s-a deplasat la domiciliul pseudo-jurnalistului Câmpean Andrei pentru a face o nouă anchetă socială.
Rămâne de văzut dacă și restul instituțiilor vor lua măsuri împotriva individului. Potrivit unor surse de încredere pe numele găinarului ar urma să mai fie făcute și alte plângeri. Acuzațiile ar fi de șantaj, deoarece acesta ar fi înregistrat mai multe persoane cu funcții publice. Acestea ar fi fost contactate de individ și amenințate că înregistrările vor fi făcute publice. Cercetați penal ar putea fi și cei care l-ar fi finanțat ilegal pe individ sau care o fac în continuare.
UPDATE: Inspectoratul General al Poliției Române i-a retras acreditarea pseudo-jurnalistului Câmpean Andrei.

sursa-foto: facebook-andrei campean
Vom reveni!

Pesudo-jurnalistul Andrei Câmpean a fost dat afară de Asociația Mic News

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here