Pulpă de pui umplută cu verdeață în crustă de alune

0

Ingrediente (2 porții)

200 g smântână
2 pulpe dezosate
3 morcovi
4 cartofi noi
1 ardei gras
10 fire sparanghel
1 ceapă
1 ou
pătrunjel proaspăt
busuioc proaspăt
pesmet
alune pisate
ulei
sare
piper

 

Preparare:

1.Se fierb 2 morcovi și 4 fire de asparagus, în apă cu sare.

2.Se toacă pătrunjelul și busuiocul, aproximativ o lingură din fiecare. Se adaugă piper proaspăt măcinat și un praf de sare. Se amestecă bine.

3.Se bat pulpele de pui. Se întinde amestecul de verdeață pe fiecare și se pun fire de asparagus și un morcov. Se rulează foarte bine și se trec prin ou. Se pun într-o tavă tapetată cu foaie de copt și se tăvălesc prin pesmet amestecat cu alune pisate. Se coc 60 minute la foc moderat.

4.Restul de legume se ung cu ulei, se presară cu sare și se frig pe grătar.

5.Pulpele umplute se servesc cu garnitură de legume și sos de smântână amestecată cu verdeață.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.