Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Război între traficanții de droguri? VIDEO

  PUBLICAT ÎN

  Polițiștii și luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Hunedoara au descins la 11 tineri bănuiţi de comiterea unor infracțiuni de distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe și amenințare. ”Activităţile procedurale se circumscriu unor dosare penale aflate sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, ce au ca obiect săvârșirea unor infracțiuni de distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe și amenințare.

  VIDEO

  Ultima faptă de natură penală ce face obiectul cauzei, a fost comisă în noaptea de 14 mai 2023, în jurul orei 00:40, când Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că s-a produs un incendiu la un autoturism aflat în parcarea unui supermarket din Hunedoara. Patrula de ordine publică s-a deplasat la fața locului, unde a constatat faptul că la un autoturism parcat pe bulevardul Dacia, aparţinând unui bărbat de 32 de ani, din Hunedoara, s-a manifestat un incendiu care a fost lichidat de către pompierii Detașamentului Hunedoara (care au stabilit faptul că autoturismul – distrus în totalitate – a fost incendiat cu intenție). În urma activităților investigative, la locuințele percheziționate au fost depistate diferite cantități se substanţe vegetale, ce au fost ridicate pentru expertizare, precum și elemente probatorii pentru cauzele penale aflate în lucru, iar 10 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani au fost conduşi la sediul Poliţiei şi reținuți pentru o perioadă de 24 de ore”, informează IPJ Hunedoara. Suspecții sunt cercetați sub control judiciar. Polițiștii au fost depistat și un alt tânăr de 23 de ani, din Hunedoara, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere săvârșită la data de 14 mai 2023 asupra unui autoturism parcat pe bulevardul Dacia.

  ”În urma administrării probatoriului, cel în cauză fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore şi depus în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva, iar ca urmare a prezentării acestuia în fața magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, s-a dispus, și față de acesta, măsura preventivă controlului judiciar”, precizează sursa citată.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Donald Trump, Împușcat la un Miting Electoral în Pennsylvania: Două Persoane Decedate!

  Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost împușcat în timpul unui miting...

  Pisică salvată de pompieri după ce a căzut într-un canal în Petroșani

  O pisică a fost salvată ieri de către pompierii Detașamentului Petroșani, după ce a...

  IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER MORTAL, ARESTAT PREVENTIV 

  În dimineața zilei de 12 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost...