Reglare de conturi între interlopii din Petroșani: Bonjasky vs. Yakuza

0

Cartierul Colonie din Petroșani a devenit în ultimul timp o zonă în care au loc tot mai multe infracțiuni comise cu violență, reglări de conturi între interlopi și cel mai grav este că se comadă execuții asupra unor persoane publice, execuții în stil mafiot.

 

Răzbunările de tip mafiot sunt din ce în ce mai dese. Așa se face că municipiul Petroșani este din nou un câmp de luptă pentru interlopi. Ultimul eveniment, o reglare de conturi, o dispută asupra supremației, a facut să fie posibil ca interlopii să organizeze o luptă  chiar în zona unei instituții de învățământ.Potrivit unor surse de încredere, la eveniment au luat parte zeci de interlopi din mai multe zone ale Văii jiului și lupta a avut loc. Cei cu numele de scenă, Bonjasky și Yakuza, s-au luptat, iar câștigător la puncte fost declarat Bonjasky. Sursele noastre susțin că de lupta ilegală ar fi știut și ceva polițiști care au preferat să nu intervină și practic și-au dat girul ca bătălia să se desfășoare în bune condiții. Yakuza ar fi făcut apel la sentință și a cerut o revanșa! Sperăm ca următoarea luptă să nu se desfășoare în fața Poliției Petroșani sau a Parchetului, nu de alta, dar acolo au mai făcut show-uri și spectacolul nu a avut nicio finalitate, nici pentru interlopi, nici pentru polițiști, nici pentru procurori.

 

Polițiștii, procurorii, judecătorii, toți nu pot stopa acest fenomen îngrijorător, iar locuitorii celor șase localități ale Văii Jiului se tem că oricând pot cădea victime unor indivizi pentru care legea pare că nu se aplică.

De altfel, instituțiile statului par depășite de situație iar măsurile luate sunt aproape insesizabile, ori cel puțin aceasta este percepția oamenilor din Valea Jiului. Și au și motive să creadă asta dată fiind seria de incidente grave.

VOM REVENI ÎN CEL MAI SCURT TIMP!

CITEȘTE ȘI :INTERLOPII FAC LEGEA!

VIDEO – INTERLOPII FAC LEGEA!

CITEȘTE ȘI : INTERLOPII FAC LEGEA ÎN JUDEȚUL HUNEDOARA! – VIDEO NEWS

Interlopii fac legea în județul Hunedoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here