Rețea de hoți de mașini anihilată după jafuri la Petroșani și Craiova  

0

 
Polițiștii au reușit să dea de urma unei autoutilitare furată în urmă cu mai bine de o lună de zile din centrul municipiului Petroșani. Autovehiculul a fost recuperat iar polițiștii au descoperit o adevărată rețea de hoți de autoturisme.
Este vorba de o autospecială de marfă, aproape nouă, care a dispărut în seara zilei de 2septembrie a.c., mașina fiind parcată în fața unei săli de fitness. Polițiștii din Petroșani au fost sesizați cu privire la furtul autovehiculului pe data de 3 septembrie, a.c., și au declanșat o anchetă pentru prinderea autorilor furtului și recuperarea prejudiciului. Potrivit reprezentantului IPJ Hunedoara, Laura Bradu, autovehiculul a fost recuperat de pe raza localității Oțelu Roșu și predat proprietarului, pe data de 4 octombrie, în urma unei acțiuni derulate de polițiști din Hunedoara și Dolj.
Mai exact, polițiștii au destructurat o întreagă rețea de spărgători de mașini coordonată din Caransebeș și care acționa în mai multe județe din zona de vest a țării. Operațiunea a fost derulată de către polițiștii din Dolj şi Hunedoara.
Doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 19 ani, din Călan se ocupau de furturi și au căzut în plasa polițiștilor după ce au sustras o autoutilitară şi încercau să părăsească municipiul Craiova. Polițiștii i-au blocat pe o stradă din Bănie și după audieri au descoperit că șeful rețelei era un individ de 34 de ani din Oțelul Roșu. La acesta a fost descoperită și camioneta furată din Petroșani dar și alte bunuri provenite din furturi. Toți trei s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here