Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  REŢEA DE PROSTITUŢIE CONDUSĂ DE JURNALIŞTI

  PUBLICAT ÎN

  DSCN5386Nu mai puţin de 15 persoane au fost ridicate cu mandat de către ofiţerii BCCO Alba şi procurorii DIICOT într-un dosar de trafic de minori şi prostituţie.  Moderatorul unei emisiuni de sport de la o televiziune regională din judeţul Hunedoara este printre cei care plasau minore clienţilor, dar şi un fost director de televiziune locală din Valea Jiului.
   
  Ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia şi procurorii DIICOT au descins încă de la primele ore ale dimineţii în Valea Jiului, aceştia urmărind destructurarea unei reţele care se ocupa cu traficul de persoane şi prostituţie. Printre victimele grupării se află şi cinci fete minore cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, care erau convinse de proxeneţi să se prostitueze pe raza Văii Jiului, iar de serviciile lor sexuale beneficiau de la oameni de afaceri, directori şi până la antrenori de fotbal sau conducători de cluburi de fotbal din Valea Jiului. Unul dintre cei care făceau parte din această reţea de prostituţie este fost conducător al clubului de fotbal din Lonea- Petrila, în prezent moderatorul unei emisiuni de sport la postul regional Kapital TV Petroşani. Telus Frigescu a fost ridicat de ofiţerii BCCO Alba şi dus la audieri, iar surse demne de încredere spun că reţeaua a fost monitorizată atent timp de aproape jumătate de an. Potrivit aceloraşi surse, Frigescu punea la dispoziţia prostituatelor minore şi o garsonieră în municipiul Petroşani, dar expedia fete şi la locul cerut de client. Pentru a avea acces în cuibuşorul de nebunii clienţii aveau să achite o sumă de bani care intra şi în buzunarul omului de televiziune. Tot la DIICOT Alba, cu legătură în acest dosar, a ajuns şi fostul patron al unui post TV din Petroşani, Nicolae Bănăţan, post care s-a închis în urmă cu mai mulţi ani. Afaceristul a fost săltat de ofiţerii BCCO Alba şi dus la audieri alături de managerul clubului de fotbal Minerul Lupeni, Vasile Stafie. Primele informaţii arată că ambii ar fi beneficiat de serviciile prostituatelor însă ancheta este abia la început şi urmează să se stabilească cu exactitate implicarea lor. Surse din anchetă mai spun că fetele minore plasate pe piaţa prostituţiei din Valea Jiului provin din familii modeste şi în unele cazuri proxeneţii nu au ezitat să le bată când erau nemulţumiţi de prestaţia lor. Dosarul are legătură cu un alt caz celebru de prostituţie în care erau implicaţi minori şi care a fost anchetat de DIICOT, respectiv cel al fiului consilierei judeţene Dorina Pleşcan, caz care se află spre soluţionare pe rolul Tribunalului Hunedoara. Ancheta procurorilor DIICOT şi a ofiţerilor BCCO Alba este la început şi la audieri ar urma să fie chemate şi alte persoane care au avut legătură cu reţeaua de prostituţie. Tot în această cauză anchetatorii au mai descoperit că printre proxeneţi se aflau şi minori, exemplul fiind cel al unui adolescent de 17 ani din Lupeni care avea o minoră pe care o scotea „la produs”. Totodată, tinere care practicau prostituţia dar se ocupau şi cu racolarea şi plasarea fetelor au mai fost ridicate şi din localitatea Aninoasa, două dintre ele recunoscând că se culcau cu diferite persoane pentru bani.
  Revenim cu imaginii in exclusivitate

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Donald Trump, Împușcat la un Miting Electoral în Pennsylvania: Două Persoane Decedate!

  Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost împușcat în timpul unui miting...

  Pisică salvată de pompieri după ce a căzut într-un canal în Petroșani

  O pisică a fost salvată ieri de către pompierii Detașamentului Petroșani, după ce a...

  IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER MORTAL, ARESTAT PREVENTIV 

  În dimineața zilei de 12 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost...