Revoltător! Polițiștii din Lupeni suspecți de mușamalizare – VIDEO

O femeie din municipiul Lupeni a fost pur și simplu călcată cu o autospecială a Poliției Municipiului Lupeni. La volan se afla un polițist care ieșise din serviciu. Voia să-i scoată autospeciala de intervenție dint parcarea de la Poliția Lupeni, pentru că o colegă de-a sa, o tânără polițistă, nu s-ar fi descurcat să meargă cu spatele. Polițistul nu s-a asigurat când a efectuat manevra și a lovit un pieton, o femeie din localitate.

Victima de 74 de ani a fost pur și simplu băgată sub autospeciala de intervenție. De aici ceea ce urmează este de-a dreptul șocant. Polițiștii, întocmai ca un clan interlop, au adoptat legea tăcerii și au încercat să mușamalizeze totul. Admitem că se pot întâmpla accidente, sunt lucruri neplăcute din viața de zi cu zi. Orice om cu educație și bun simț își asumă greșeala și răspunde pentru ea. Polițistul vinovat de accident n-a făcut acest lucru. Au mușamalizat totul! Nu sunt cuvinte mari, acesta este purul adevăr. Toți cei implicați în această manevră de tip mafiot sunt acum anchetați.

Cee ce n-au știut ei este că totul a fost înregistrat de o camera de supraveghere. Imaginile pe care le vedeți în exclusivitate astăzi sunt la dispoziția organelor de urmărire penală.

Printre cei bănuiți de participare la mușamalizarea cazului s-ar afla și un funcționar al Primăriei Lupeni. Acesta ar fi emis un document prin care să arate că drumul unde s-a produs accidental, adică în centrul Lupeniului, este unul forestier. Manevră jenantă și mafiotă!

Victima accidentului, bătrânica de 74 de ani, ar fi primit o sumă de bani și ”sfatul” (la figurat, bineînțeles) să spună că n-a pățit nimic. Pentru orice șofer procedura este asta în momentul în care produce un accident cu victime:

-se anunță 112 pentru a venit cât de repede posibil un echipaj de prim-ajutor, să se asigure că victima este în afara pericolului.

-se supune procedurii de testare și prelevare de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei ori a consumului de substanțe interzise

-participă la cercetarea la fața locului răspunzând organului de cercetare ori de câte ori este întrebat.

Polițistul din Lupeni n-a făcut acest lucru. Colegii lui n-au făcut acest lucru, ori cel puțin acest lucru reiese din probele de până acum. Nu ne pronunțăm noi asupra vinovăției unui individ sau a altuia, sunt organe de cercetare care fac acest lucru și au o anchetă în derulare. Sperăm să se facă dreptate măcar de data aceasta!

P.S.

DIPI în loc să ocupe de aceste nereguli grave care afectează imaginea Poliției Române s-ar ocupa de ”pictat” jurnaliști. Problema dumneavoastră nu sunt eu, Robert Wagner. Am o serie de informații care arată că ofițerii DIPI se ocupă să mă ”picteze”. Nu câștigați nimic, fraților! Eu am și dovezi, documente la tot ceea ce arăt opiniei publice. Voi?