Rezultatele ADN confirmă că Alexandra Mâceşanu a fost ucisă. Oasele din curtea criminalului sunt ale fetei, familia ei a fost anunţată oficial

Medicii de la Institutul de Medicină Legală au finalizat expertiza preliminară în cazul oaselor găsite în curtea lui Gheorghe Dincă de la Caracal. Analiza antropologică a relevat faptul că oasele sunt umane, aparțin unui copil de sex feminin, cu vârstă între 14 și 17 ani, talie subțire.
Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă.Procurorul de caz a luat la cunoştinţă de rezultatele raportului vineri seara, în jurul orei 21:00.
Criminalul Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Mâceşeanu, 15 ani, şi Luiza Melencu, 19 ani, le-a dat vineri noi detalii cumplite anchetatorilor, spunându-le inclusiv ce a făcut cu cadavrul Alexandrei, pe care a ucis-o joi, 25 iulie, la o zi după ce o răpise.
Surse din anchetă au dezvăluit că Gheorghe Dincă le-a spus poliţiştilor, vineri, că după ce a ucis-o pe fată, a pus-o într-un butoi fără fund de aproximativ 1,60 m, sub ele erau lemne şi a dat foc. Peste cadavru a turnat 3 kg de vaselină şi a pus un rulou de carton asfaltat.