Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

    Rulouri de șuncă umplute

    PUBLICAT ÎN

    Ingrediente (3 porții)

    100 mliaurt
    250 gprosciutto
    100 gcremă de brânză
    30 gsos de hrean
    1ceapă roşie
    1ardei gras verde
    capere
    sare
    piper

     

    Preparare:

    1.Ceapa se curăță și se toacă mărunt.

    2.Ardeiul gras se spală, se curăță de semințe și de cotor și se toacă foarte mărunt. Se amestecă împreună cu câteva capere, cu ceapa tocată și cu crema de brânză. Se asezonează totul cu sare și piper. Se adaugă iaurtul și hreanul. Se omogenizează bine compoziția.

    3.Prosciutto se feliază foarte subțire. Pe fiecare felie se pune câte o linguriță de compoziție. Se rulează și se continuă procedeul până la terminarea ingredientelor. Se ornează totul cu frunze de rucola și cu capere.

    SPONSORIZATE

    Documentele tale sunt în siguranță cu Arhiva Dia

    🛡️ Protejează-ți Documentele Importante 🛡️ Documentele tale sunt în siguranță cu Arhiva Dia. Oferim...

    Descoperă-ți pasiunea pentru mecanică cu Euro Jobs! 

    Visezi să devii un expert în lumea fascinantă a mecanicii de întreținere și reparații...

    SERVICII ARHIVARE DIGITALA A DOCUMENETELOR

    🚀 Transforma haosul din biroul tau intr-o ordine digitala impecabila! 📁 Cu Serviciile noastre de...

    Recâștigă-ți Mobilitatea și Confortul cu Terapia de Decompresie Vertebrală la Centrul Laserterapie Petroșani!

    Elongația sau decompresia vertebrală reprezintă o tracțiune în ax a diverselor regiuni ale coloanei,...

    TE-AR PUTEA INTERESA

    DANIEL FEȚANU ESTE NOUL INSPECTOR-ȘEF AL IPJ HUNEDOARA

    Comisarul Daniel Fețanu este, începând din 17 iunie 2025, noul inspector-șef al Inspectoratului de...

    Ministrul Culturii, Natalia-Elena Intotero a trimis Corpul de Control la Muzeul Național Brukenthal

    În urma aparițiilor din presă referitoare la organizarea unui eveniment privat în incinta Muzeului...