Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Șah la PSD! Liberalii ar fi negociat postul de viceprimar al Petroșaniului

  PUBLICAT ÎN

  Surpriză de proporții pe scena politică din Petroșani, după ce liberalii au tras din răsputeri pentru a-și recâștiga postul de viceperimar al municipiului, funcție pe care au deținut-o până în octombrie anul trecut. PSD avea promis acest post, însă socoteala inițială pare că nu mai bate.
  Potrivit unor surse politice, liberalii din Valea Jiului ar fi dat o lovitură de grație PSD Petroșani, după ce au negociat, în secret, o nouă majoritate în legislativul local, iar la ședința de la finalul acestei luni vor veni cu o propunere pentru scaunul de viceprimar al municipiului. Aceleași surse susțin că, dacă înțelegerea parafată în secret cu partenerii politici cu care s-a negociat va fi respectată, postul de viceprimar va din nou al liberalilor în detrimentul PSD. Președintele PNL Petroșani, Dorina Niță confirmă că liberalii au un om cu care vor merge în ședința de la finele acestei luni. ”În mod normal ar trebui să existe un candidat al noului PNL. Vom merge cu acest candidat și este posibil să fie și pe placul celorlalte partide. Vedeți că nici în partea cealaltă (n.r. PSD) pare că nu există un consens, cine va fi candidat”, a declarat liderul PNL Petroșani. Coordonatorul PNL Valea Jiului, Costel Avram recunoaște că s-a
   
  discutat cu ”și cu alte tabere politice” o susținere a candidatului PNL, însă respinge ipoteza că negocierile au fost duse în secret. ”Postul de viceprimar a aparținut PNL, nu văd ce este anormal ca PNL să aibă iarăși un candidat? Nu confirm și nici nu infirm ce spuneți, nu știu ce surse aveți, însă recunosc că șansele să avem viceprimar sunt foarte mari. Semnalele noastre spun că un liberal va fi viceprimarul municipiului Petroșani. Noi împreună cu colegii din PDL facem tot posibilul să câștigăm această funcție” a declarat liderul liberalilor din Valea Jiului, Costel Avram. Șansele unei rsturnări de forțe în CL Petroșani sunt foarte mari, dat fiind faptul că PSD și UNPR au doar un consilier în plus, iar orice ”dezertare” poate înclina balanța în favoarea opoziției.
   
   
  Articol preluat din www.avantulliber.ro

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  IJJ Gorj: Turiști din Cehia ajutați de jandarmii montani din Rânca

  "Astăzi, în urmă cu puțin timp, jandarmii montani din Rânca au fost solicitați să...

  Guvernul a aprobat ordonanţa de urgenţă privind testele antidrog și restituirea permiselor auto

  Guvernul României a aprobat joi ordonanţa de urgenţă care impune obligaţia ca rezultatele testelor...

  Incident grav în Tulnici: Un minor a căzut de pe un pod de 10 metri

  "Astăzi, 11 iulie, în jurul orei 14:00, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean (I.P.J.) Vrancea...