Șantajistul Andrei Câmpean n-a putut să aibă grijă de trei suflete nevinovate

După ce a fost condamnat la închisoare pentru șantaj și i s-a interzis să mai presteze activitatea în baza căreia a cerut taxă de protecție, șantajistul Andrei Câmpean s-a ”refugiat” la o asociație de tipul celor cu scop umanitar. Pozează într-un veritabil samaritean, numai că n-a arătat prea mult interes legat de soarta unor suflete nevinovate, aspecte semnalate de noi autorităților.

”Cine iubește animalele, se aseamănă cu Dumnezeu”! Părintele Calistrat.

Șantajistul Andrei Câmpean și concubina lui Puskaș Melida au fost sancționați contravențional de către polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Hunedoara,  pentru că-și țineau la o anexă gospodărească trei căței în condiții greu de imaginat. Bietele viețuitoare erau legate cu lațuri scurte încât să nu se poată mișca măcar cât prevăd reglementările în vigoare. Chinul a care erau supuse a luat sfârșit după intervenția autorităților.

Vezi aici (știre- video cu poliția animalelor)Reamintim că individul a fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce a fost prins în flagrant că șantaja doi afaceriști. Câmpean Andrei a arătat un dispreț total față de lege și față de autorități, aspecte care reies cu claritate din dosarul de urmărire penală. ”Anterior primirii sumelor de bani cerute, inculpatul le comunică persoanelor vătămate că intenţionează să formuleze plângeri („astăzi plecai pe plângeri, vine şeful de la corp control la ora 10 să povestească cu mine”), după care face referire la sesizările formulate în trecut („ştii cum am, cele mai multe controale le-am adus …., şi aici şi sus la munte”; „am intervenit eu, tu ştii cu cine am stat de vorbă, deci dacă îţi arăt filmarea, eu ieri am fost la Uricani, la Lupeni şi la Petroșani, cu toţi 3 comandanţii am stat de vorbă …”; „Ăla de la Uricani, l-am tocat, o vară întreagă l-am tocat” în privinţa aceleaşi persoane precizând „tu ştii cât am luat de la el”. Cu referire la un control efectuat de ITM la data de 24.12.2022 afirmă „vrei să-ţi arăt că eu am trimis la toţi”. Instanța de judecată a reținut comiterea infracţiunii de şantaj în varianta agravată prevăzută de art. 207 alin. (3) Cod penal.