Scandal cu săbii şi cuţite-VIDEO

Locuitorii unui cartier din Petroşani au fost terorizaţi de doi indivizi puşi pe scandal pentru faptul că nu au fost lasaţi într-un local.

Au spart geamurile magazinelor din zonă după care cei doi golani au tăbărât pe oamenii aflaţi la cumpărături într-o alimentară. Au scos şi o sabie dar şi un cuţit spre groaza celor aflaţi în magazin. Poliţistii n-au fost prea impresionaţi de fapta celor doi şi nu i-au reţinut.

Scandalul a avut loc în aceasta seară în cartierul marginaş Aeroport din Petroşani. Doi indivizi au încercat să intre într-un club de jocuri de noroc, dar pentru ca erau bauţi li s-a interzis accesul de către paznicul localului. Suparaţi peste masură, cei doi au mers la o alimentară şi au tăbărât pe angajaţi şi clienţi. Au lovit pe cine au prins în cale, chiar dacă era femeie sau copil.
Oamenii au chemat Poliţia, dar pănă la sosirea oamenilor legii cei doi s-au facut nevazuţi. Unul a fost identificat în cele din urmă şi dus la secţie. N-a zăbovit prea mult şi a fost eliberat de poliţişti, chiar dacă a tulburat grav liniştea publică şi a terorizat alături de celalat individ un întreg cartier. Nu este pentru prima data când Petroşaniul este locul de răfuiala al unor indivizi ce nu se sfiesc să scoată săbiile.