Scandal MONSTRU la Clejani: Mai mulţi răniţi după un coflict! Geamuri sparte, mașini distruse! VIDEO

VIDEO

„La data de 27 august a.c., ora 23.30, polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Mihăilești au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, din comuna Clejani, județul Giurgiu, cu privire la faptul că are loc un conflict între mai multe persoane, cu mai multe victime, solicitând și ambulanța.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că, în seara de 27 august a.c., ora 23.20, membrii unei familii, având în mâini obiecte contondente, ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat, unde ar fi distrus geamurile casei și ar fi lovit-o pe concubina acestuia.

Ulterior, ar fi pătruns în curtea locuinței unui alt bărbat, unde ar fi distrus 2 geamuri ale casei, precum și geamurile unui autoturism, după care, ar fi distrus ușa de acces a unei alte locuințe, un geam al casei și un telefon mobil al unei femei.

Membrii familiei respective ar fi pătruns și în curțile locuințelor a 2 bărbați, unde, de asemenea, ar fi distrus ușile de acces și geamurile celor 2 locuințe.

 

Conflictul a fost aplanat, la fața locului rămânând o echipă a Serviciului pentru Acţiuni Speciale și o patrulă formată din 2 polițiști.

În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere.” au declarat reprzentanții IPJ-Giurgiu.