Scandal MONSTRU la Clejani: Tânără însărcinată tăiată și cu un deget amputat! Mai mulţi răniţi după un coflict! Geamuri sparte, mașini distruse! AGRESORII NU AU FOST REȚINUȚI PĂNĂ ÎN ACEST MOMENT!VIDEO

Familia unei tinere însărcinate care a fost tăiată în propria casă susține că polițiștii sunt la mâna unei  grupări interlope care face legea în zonă și din acest motiv oamenii nu se mai simt în siguranță și nu mai au încredere în polițiștii din zonă. Oamenii susțin că au fost atacați în propriile case , au fost bătuți și o tânără însărcinată este cu un deget amputat. IPJ-Giurgiu susține că nu are acordul procurorului de caz pentru a informa opinia publică dacă tânăra însărcinată are un deget amputat și se află în spital în urma acestui conflict deosebit de grav.

„La data de 27 august a.c., ora 23.30, polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Mihăilești au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, din comuna Clejani, județul Giurgiu, cu privire la faptul că are loc un conflict între mai multe persoane, cu mai multe victime, solicitând și ambulanța.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că, în seara de 27 august a.c., ora 23.20, membrii unei familii, având în mâini obiecte contondente, ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat, unde ar fi distrus geamurile casei și ar fi lovit-o pe concubina acestuia.

Ulterior, ar fi pătruns în curtea locuinței unui alt bărbat, unde ar fi distrus 2 geamuri ale casei, precum și geamurile unui autoturism, după care, ar fi distrus ușa de acces a unei alte locuințe, un geam al casei și un telefon mobil al unei femei.

Membrii familiei respective ar fi pătruns și în curțile locuințelor a 2 bărbați, unde, de asemenea, ar fi distrus ușile de acces și geamurile celor 2 locuințe.

Conflictul a fost aplanat, la fața locului rămânând o echipă a Serviciului pentru Acţiuni Speciale și o patrulă formată din 2 polițiști.

În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere.” au declarat reprezentanții IPJ-Giurgiu.

Știre în curs de actualizare!

Scandal MONSTRU la Clejani: Mai mulţi răniţi după un coflict! Geamuri sparte, mașini distruse! VIDEO