UPDATE.Scandal în trafic ! Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat – VIDEO EXCLUSIV

Caz șocant pe o șosea din orașul Petrila.O șicanare în trafic a fost la un pas să se transforme într-o tragedie.După ce s-au șicanat în trafic, un șofer din localitate s-a luat la bătaie cu un alt conducator auto, i-a aplicat acestuia mai multe lovituri după care l-a tăiat cu un cuțit.
Răduca Cosmin Ionuț,în vârstă de 19 ani,a ajuns în stare gravă la Spitalul din Petroșani și a fost operat de urgența .
 

[videojs mp4=”https://observatorulnational.ro/static/trafic-scandal.mp4″ preload=”auto” height=”390″]

 
Polițiștii petrileni efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe, în cazul unui conflict spontan între doi tineri.
În data de 05.10.2017, în jurul orei 22.45, Poliția Orașului Petrila a fost sesizată cu privire la faptul că, pe bulevardul Republicii, din localitate, are loc un conflict spontan între două persoane.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de intervenție care aplanat conflictul și a stabilit că, urmare a unei șicanări în trafic, un conducător auto în vârstă de 22 de ani, din Petrila, l-a lovit pe un alt conducător auto, de 19 ani, din Petrila, producându-i acestuia din urmă o plagă tăiată în zona antebrațului drept.
Victima agresiunii a fost transportată la Spitalul din Petroșani, pentru acordarea de îngrijiri medicale, medicii stabilind că nu i-a fost pusă viața în pericol.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe. Polițiștii continuă cercetările în acest caz,în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc conflictul,urmând ca, la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale,au declarat reprezentanții IPJ-Hunedoara.
Știre în curs de actualizare