Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Sceleratul de Câmpean și-a expus copiii unor situații de risc

  PUBLICAT ÎN

  Dând dovadă de iresponsabilitate, șantajistul Andrei Câmpean și-a expus proprii copii la situații de risc. Aceste aspecte au fost constatate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara, în urma unei evaluări efectuată de instituția menționată. Iresponsabilitatea lui Andrei Câmpean a făcut ca minorii să aibă nevoie de un program de consiliere psihologică, pentru a depăși situația traumatizantă prin care au trecut.

  Mai exact, inspectorii DGASPC se referă la scandalul în care Andrei Câmpean, concubina lui și un bărbat din Petroșani au fost implicați, eveniment la care unii dintre minori au asistat pentru că părinții lor n-au făcut ceea ce face un părinte responsabil, adică să-i protejeze. Andrei Câmpean și concubina sa chiar i-au folosit pe copii îndemnându-i să filmeze incidentele violente în care erau implicați, lucru care denotă o totală iresponsabilitate din partea unui părinte.

  În urma programului de consiliere psihologică, specialistul DGASPC Hunedoara va putea stabili și dacă minorii, cel puțin unul dintre ei, a fost abuzat și învățat să susțină că a suferit vătămări în timpul conflictului în care părinții lui au fost implicați. Acest lucru este necesar pentru ca șantajistul Câmpean a făcut o serie de afirmații cum că fiul lui minor a fost lovit de localnicul cu care intrase în conflict. Doar că incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere din zona unde a avut loc evenimentul iar imaginile îl contrazic pe condamnatul penal Andrei Câmpean.

  Pe de altă parte, DGASPC Hunedoara a mai precizat că minorii sunt ajutați de instituțiile de ocrotire ale statului, pentru că altfel ar fi într-o altă situație de risc.

  Reamintim că Andrei Câmpean a fost condamnat pentru șantaj, două acte materiale, la închisoare cu suspendare și interzicerea unor drepturi. Instanța de judecată din cadrul Judecătoriei Petroșani l-a avertizat asupra faptului că o nouă infracțiune comisă ar putea duce la revocarea suspendării executării, adică trimiterea lui în pușcărie.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Donald Trump, Împușcat la un Miting Electoral în Pennsylvania: Două Persoane Decedate!

  Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost împușcat în timpul unui miting...

  Pisică salvată de pompieri după ce a căzut într-un canal în Petroșani

  O pisică a fost salvată ieri de către pompierii Detașamentului Petroșani, după ce a...

  IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER MORTAL, ARESTAT PREVENTIV 

  În dimineața zilei de 12 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost...