SECHESTRU PE MOȘIA DE LA NANA A FAMILIEI . 80% DINTRE TERENURILE COMUNEI, VIZATE DE MĂSURA PROCURORILOR. DOCUMENTUL CARE CONFIRMĂ PROVEDURA

Update 23.50 – Documentul care confirmă sechestrul pus pe moşia lui Băsescu de la Nana a fost prezentat în exclusivitate, joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
Ştirea iniţială 20.53
Procurorii de la Parchetul General au pus sechestru pe 147 de titluri de proprietate de la Nana. Terenul Ioanei Băsescu se află printele acestea. Fiica fostului preşedinte a contestat măsura, dar a fost respinsă astăzi. Informaţia a fost prezentată joi, de Răzvan Dumitrescu, în cadrul emisiunii „Subiectiv”.
„Respinge contestaţia formulată de petenta Băsescu Ioana împotriva Ordonanţei nr.236/P/2014 emisă de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la data de 16.02.2015 în dosarul nr.236/P/2014- Obligă contestatoarea la 300 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă” se arată în soluţia instanţei.
În total, ar fi vorba despre 80% din suprafeţele de teren ale comunei Nana.
„Nu ştiam, nu e comunicare între noi şi instanţe. Noi ne-am făcut treaba până la un punct, am predat toate documentele către Parchet. Toate lucrurile au pornit din zona reconstituirilor titlurilor de proprietate. Este o problemă reală” a spus senatorul Mihai Fifor, cel care a condus comisia parlamentară de anchetă privind moşia de la Nana.
sursa-antena3