Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Secretele FEMEII BERBEC

  PUBLICAT ÎN

  PicsArt_01-13-08.39.07Atenţie! Femeia Berbec este greu de înţeles. Pare distantă, rece, uneori chiar antipatică, şi poate da impresia că nu-i plac bărbaţii. Dar asta nu înseamnă că n-o interesezi. Care e secretul? E doar un spectacol. Te păcăleşte, făcându-te s-o crezi altfel decât este cu adevărat.
  Te respectă doar dacă eşti puternic
  Este o actriţă perfectă, capricioasă, fermecătoare, contradictorie şi temperamentală şi se pricepe să-şi schimbe starea atât de repede, încât un bărbat mai lent rămâne în urmă într-un vârtej de praf. Iubitul are de furcă deseori cu dorinţele ei foarte schimbătoare. Este impulsivă în vorbire şi pare că nu-i pasă de ce spune. Neliniştea ei ţine în şah orice bărbat.
  Dacă nu-i faci faţă, îşi pierde răbdarea. Firea ei ar trebui să fie marcată cu afişe gen – Păzea! Judecăţile ei sunt pripite, uneori crude, şi nu se abţine să spună şi vorbe grele, la o adică. Odată ce ai stârnit-o, fii atent! Această femeie ţipă şi zgârie până la sânge. Este o tigroaică ce nu poate fi îmblânzită până n-o satisfaci. Dacă nu poţi face faţă, nu te apropia. Nu e loc de amatori sau de fricoşi.
  Are tendinţa să domine, să-şi impună părerile. Va încerca să te manipuleze, iar agresivitatea ei poate depăşi aşteptările. Dar dacă te dovedeşti destul de puternic ca să rezişti şi chiar să răspunzi acestui adevărat atac – felicitări! Vei constata că merită din plin efortul. Femeile Berbec sunt în general jucăuşe. Par neînfricate, chiar foarte curajoase, şi adoră activitatea fizică. Sportul, navigaţia şi frenezia erotică – participă la toate cu mare bucurie şi plăcerea de a-şi folosi corpul.
  Fă-i cadouri excitante
  Este o romantică, îndrăgostită de iubire, care trăieşte sexualitatea ca pe una dintre desfătările vieţii. Dar vrea să experimenteze realmente această voluptate, de aceea caută un iubit, nu un tată. Ca iubită este pătimaşă, devotată, sentimentală şi foarte practică. Doar pentru că pare spontană, întreprinzătoare, entuziastă, nu înseamnă că femeia Berbec este o fluşturatică.
  Adesea poate fi idealistă, gânditoare, dar nu te aştepta să fie înţeleaptă. Când spune ceva, chiar asta vrea să spună. De aceea, femeile Berbec sunt atrăgătoare pentru bărbaţi. Par mereu în mijlocul acţiunii şi îi stimulează pe ceilalţi să acţioneze.
  Ai multe de admirat la ea, iar ei îi place să fie admirată. Complimentele te ajută să ajungi departe cu această femeie. Îi place să-i spui că are un corp frumos şi când trece pe lângă o oglindă se opreşte să-şi retuşeze înfăţişarea. Nu exagerează cu fardurile, dar se consideră frumoasă. Dacă vrei să-i oferi un cadou nu alege un obiect practic, ci mai degrabă ceva excitant. Poţi să-i oferi lenjerie sexy sau o cămaşă de noapte transparentă, deşi ea preferă să doarmă goală. Îi place să-şi simtă propriul corp.
  Nativa Berbec are oricând o ceată de admiratori. Pentru ea seducţia este mereu o provocare şi e nevoie de un bărbat foarte abil pentru a cuminţi o asemenea femeie. El va consuma multă energie pentru a-i face faţă. Bărbatul care se căsătoreşte cu ea trebuie să accepte poziţia secundă în conducerea familiei sau se va angaja într-un război de o sută de ani.
  Poate fi un vis al feminităţii, dacă…
  Femeile Berbec au probleme în căsnicie. Necazurile apar de obicei din cauza firii lor independente şi obiceiului de a fi risipitoare. Ele cred că banii sunt făcuţi pentru a fi cheltuiţi. Dacă banii lipsesc azi, spune femeia Berbec, atunci îi voi avea mâine. Şi este gata să lase viitorul să rezolve lucrurile. De aceea e nevoie de un soţ mai mult decât abil financiar, care să rezolve datoriile pe care riscă să le facă soţia sa.
  Femeia Berbec nu-şi pierde strălucirea cu trecerea timpului. Poate s-o lase un pic mai moale, dar rămâne mult înaintea altor zodii. Este romantica incurabilă şi întotdeauna gata de acţiune. Mereu optimistă, are convingerea că ziua de mâine va fi mai bună. Bărbatul care se îndrăgosteşte de ea se poate aştepta la certuri, cheltuieli nesăbuite, întâlniri erotice cu năbădăi, gelozie, legături extra-conjugale, intoleranţă, egoism şi toane.
  Totuşi, sub influenţa altor planete, nativa Berbec poate fi un vis al feminităţii. Ar trebui să-i cunoşti întreaga astrogramă, înainte de a te implica serios într-o relaţie cu ea – sau, mai important, înainte ca ea să se implice în mod serios…
  Nu te înşeli – este o femeie deosebită.
  sursa-astrosecrete.wordpress.com

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  IJJ Gorj: Turiști din Cehia ajutați de jandarmii montani din Rânca

  "Astăzi, în urmă cu puțin timp, jandarmii montani din Rânca au fost solicitați să...

  Guvernul a aprobat ordonanţa de urgenţă privind testele antidrog și restituirea permiselor auto

  Guvernul României a aprobat joi ordonanţa de urgenţă care impune obligaţia ca rezultatele testelor...

  Incident grav în Tulnici: Un minor a căzut de pe un pod de 10 metri

  "Astăzi, 11 iulie, în jurul orei 14:00, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean (I.P.J.) Vrancea...