Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Secretele FEMEII LEU

  PUBLICAT ÎN

   
  leu
  E întotdeauna la vedere – o bijuterie frumoasă în vitrina unui magazin unde toţi o admiră. La o întrunire socială importantă va fi cea mai strălucitoare. Dar chiar şi la coadă în supermarket se simte ca o vedetă de cinema aşteptând să urce pe scenă, în faţa unei săli de fani.
  Se îndrăgosteşte des, iubeşte rar
  S-o admire şi s-o dorească bărbaţii – e cel mai important pentru ea. Deşi nu se implică sentimental de fiecare dată. Vrea să fie liberă să cutreiere după plac, să-şi găsească o pradă pe măsură. Iar prada e cât se poate de doritoare. Nu degeaba femeile Leu sunt printre cele mai populare vânătoare din zodiac.
  Îi plac oamenii, însă e prea preocupată de propria persoană. Dominatoare, dar plină de demnitate, vanitoasă, dar bună – o fiinţă a contradicţiilor care vede problemele altora numai în relaţie cu ea însăşi. Este impetuoasă, imprevizibilă, provocatoare. În general are emoţii superficiale. E deseori „îndrăgostită”, rar capabilă să „iubească”, pentru că nu are capacitatea de dăruire.
  Dacă relaţia devine prea comodă, Leoaica se leneveşte şi ajunge să considere că ceea ce face în pat este mereu la înălţime. Şi de obicei nu-şi mai pune deloc imaginaţia la lucru, iar focul pe care l-a aprins într-un iubit se stinge. Iar fără combustibilul necesar al admiraţiei lui, propriile ei dorinţe erotice se topesc pe neştiute.
  De fapt ca să-şi păstreze poziţia are nevoie de transformare – dar din cauza naturii ei indolente, transformarea e dificilă. Şi uite-aşa se împotmoleşte această femeie într-un un punct mort.
  Are tendinţa să dramatizeze
  Poate fi credincioasă celor care o iubesc, dar dacă afecţiunea lor se clatină, îşi ia permisiunea de a sta la pândă. Deseori o găseşti într-un menage a trois, cu doi bărbaţi. Ea tronează ca Regină, iar trebuie să lupte să o recucerească mereu şi mereu. E fericită doar când se află în centrul atenţiei.
  Nu se învinovăţeşte când ceilalţi nu se ridică la standardele ei. Dar  dacă are o problemă emoţională, tinde să dramatizeze, să facă pe eroina tragică. E pasiune simulată, nu suferinţă reală. Se crede prea idealistă şi de aceea e destinată dezamăgirilor. Adevărul e că are tendinţa să iubească persoana „greşită” sau să-l alunge pe „prinţul pe cal alb”. Cum? Face amor neînţelept şi cere prea mult de la partener. Are marele talent să-şi ţeasă nefericirea cu mâna ei.
  Este risipitoare cu banii, adoră luxul. Aşa că deseori e atrasă de bărbaţi cu un statut financiar care o poate face să toarcă de mulţumire. Indulgenţa pentru ea însăşi e o caracteristică tipică. E clientă fidelă a coaforurilor, cumpără haine provocatoare, uneori ţipătoare, iubeşte bijuteriile şi blănurile.
  Este foarte creativă
  Unul din hobby-urile ei este să-şi decoreze şi să-şi redecoreze casa, folosind  din plin roşul. Face cadouri scumpe şi dă petreceri extravagante. O gazdă grozavă, va cheltui mult pentru a distra, dar de obicei nu-l acceptă pe oaspetele neaşteptat. Cum îndrăzneşte cineva să presupună că e binevenit dacă nu l-a invitat ea personal?
  Într-o cameră unde se află mai multe femei, ea este cea care atrage atenţia bărbaţilor. Şi o face fără niciun efort, poate şi pentru că presupune că e firesc să-i aducă omagii cu toţii. Dar dacă ea zâmbeşte unui bărbat nu înseamnă întotdeauna că e impresionată favorabil. Are o nevoie incurabilă de admiraţie şi e gata să flirteze oricând, cu toată lumea, ca să se asigure că  se va bucura de asta.
  Are un fin simţ al umorului, iar cel mai bun mod de a creşte în ochii ei este să o amuzi. Are un râs este sonor, vital, memorabil. Când decide ea să facă pe clovnul, îi reuşeşte încântător. Poate fi foarte creativă.
  Autocritică? Nu cunoaşte acest cuvânt
  Are o gândire îndrăzneaţă, plină de resurse şi un simţ al aventurii care se reflectă în felul cum abordează întreaga viaţă. În carieră se descurcă bine, chiar dacă uneori e greu să lucrezi cu ea din cauza faptului că se aşteaptă  ca ceilalţi să aibă performanţe la nivelul aşteptărilor ei. Are talent, dar prea des face prea puţin ca s-o demonstreze.
  Orice rutină o plictiseşte şi evită  monotonia. Tânjeşte după locurile romantice, adoră Spania, Grecia, India,  Egiptul, iar ţările exotice o cheamă cu un cântec de sirenă.
  Respinge critica. Respinge puternic şi autocritica. Şi are şi un argument pentru asta „De ce să mă cert pe mine însămi – când sunt persoana cu care trebuie să-mi petrec restul vieţii?”

  SPONSORIZATE

  CNAIR: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ( >12 T) PE FONDUL CODULUI ROȘU DE CANICULĂ

  În contextul avertizării de cod roșu de caniculă emisă de Administrația Națională de Meteorologie...

  ITM HUNEDOARA: Măsuri de protecție în perioade cu temperaturi extreme ridicate

  (ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr.99 din 29 iunie 2000)În sensul O.U.G nr.99/2000, prin temperaturi extreme...

  STS: Mii de apeluri la 112 în weekendul cu primul cod roșu extins de caniculă

  Pe perioada de valabilitate a primului cod roșu de caniculă extins pentru mai mult...

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  GUVERNUL ROMÂNIEI INTRODUCE MĂSURI STRICTE PRIVIND SIGURANȚA RUTIERĂ: PERMISUL DE CONDUCERE POATE FI REȚINUT PENTRU 72 DE ORE

  Începând de astăzi, șoferii români care refuză testarea pentru alcool sau substanțe psihoactive, ori...

  MEDIC STOMATOLOG, UCIS ÎN PROPRIUL CABINET

  Un medic stomatolog din Brăila a fost găsit mort în propriul cabinet, într-un incident...

  AUTOTURISM RĂSTURNAT PE AUTOSTRADA A1 ÎN ZONA PECICA

  Astăzi, pe autostrada A1, la kilometrul 568, în zona Pecica, un autoturism s-a răsturnat...